Rostbíf s křenem a hořčicí

115 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
89 g
Tuky
96 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Vápník
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme máslo a necháme ho pět minut změknout. Poté ho rozmačkáme vidličkou. Přidáme strouhaný křen, hořčici a petržel. Vše pořádně zamícháme a dáme odležet na chladné místo.
  • 2
    Mezitím si oloupeme brambory a zabalíme je do alobalu. Gril si rozehřejeme na střední teplotu a potřeme rošt olejem. Maso potřeme olejem a vetřeme do něj sůl a pepř. V kuse grilujeme hodinu až hodinu a půl podle toho, jak propečený rostbíf chceme.
  • 3
    Poté, co se nám ugriluje maso, vyměníme maso za brambory, které grilujeme deset minut. Mezitím necháme pět minut maso odležet a nakrájíme ho na plátky. Podáváme s bramborem a připraveným křenovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.