Roštěnky s bramborami po medjimursku

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
36 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Maso opečeme na polovině oleje a chvíli podusíme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na zbylém oleji, přidáme nasekaný česnek a petrželku, přilijeme trochu vývaru a krátce podusíme. Vložíme opečené roštěnky, zalijeme je výpekem a poklademe omytými, na plátky nakrájenými rajčaty. Přilijeme ještě trochu vývaru a dusíme.
  • 3
    Oloupané brambory nakrájíme na kolečka, urovnáme na rajčata a posypeme mletou paprikou. Zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 4
    Roštěnky upravíme na talíře a ozdobíme kostičkami opečené slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.