Roštěnky s bramborami v pikantní salse

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
28 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
506 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednotlivé plátky roštěné dobře naklepeme a vložíme do marinády smíchané z worcesterské omáčky, oleje, hořčice, soli a pepře. Necháme půl hodiny odpočinout v lednici.
  • 2
    Mezitím připravíme salát. Brambory uvaříme zcela doměkka a ještě teplé promícháme se zálivkou smíchanou ze všech uvedených surovin. Cibulky, česnek, petrželku, kapary a ančovičky nejdřív nasekáme, cibulky najemno nakrájíme.
  • 3
    Maso zprudka ogrilujeme z obou stran, zabalíme do alobalu a necháme 10min odpočinout.
  • 4
    Podáváme s bramborami a se šťávou z pečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.