Rukolová pasta

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
724 mg
Cukr
868 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek nahrubo nasekáme, rukolu omyjeme a zbavíme velkých řapíků. Sýr jemně nastrouháme.
  • 2
    Na pánvi nasucho opražíme piniové oříšky dozlatova, přidáme všechny připravené suroviny, osolíme a opepříme. Vložíme do mixéru a rozmixujeme na jemnou pastu. Během mixování přidáváme postupně 4 lžíce oleje. Nakonec přimícháme balsamico a minerální vodu.
  • 3
    Pastu necháme asi 30 minut rozležet.
  • 4
    Podáváme jako zálivku na salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.