Rukolový salát s vepřovou panenkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Smícháme lžíci oleje, 2 lžíce balsamica a polovinu prolisovaného česneku. Směsí potřeme plátky masa.
  • 2
    Rukolu omyjeme a necháme okapat, papriky a rajčata očistíme a nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Smícháme zbylé balsamico, sherry, zbylý česnek, sůl, pepř a 6 lžic oleje.
  • 4
    Maso osušíme a osmažíme na 2 lžících oleje po obou stranách, osolíme a opepříme.
  • 5
    Olivy, rukolu, papriky, cibuli a maso upravíme na talíře a podáváme pokapané omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.