Rumunský skopový guláš
70 min.
Ingredience
- 400gramůSkopová kýta
- 2lžíceSádlo škvařené
- 350gramůCibule
- 6stroužkůČesnek
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 3gramyZázvor mletý
- 1kusBobkový list
- 400gramůMrkev kořen
- 400gramůBrambory
- 20gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a česnek oloupeme a najemno nasekáme. V hrnci rozpustíme sádlo, zpěníme cibuli s česnekem a přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme do poloměkka.
- 2Potom přidáme na plátky pokrájenou zeleninu a oloupané na kostky nakrájené brambory. Dopečeme v troubě a posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.