Ruská vejce

32 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1040 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
91 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme brambory, nakrájíme do mističky a dáme do misky.
  • 2
    Na nudličky nakrájíme šunkový salám, cibuli a jablka na kousky. Smícháme v míse s pokrájenými okurkami a sterilovaným hráškem. Osolíme, opepříme, pokapeme worcesterskou omáčkou a octem. Přidáme majonézu, naředěnou citronovou šťávou a hořčicí.
  • 3
    30 minut necháme proležet.
  • 4
    4 vejce natvrdo uvaříme a oloupeme.
  • 5
    Vlašský salát obložíme šunkou, rajčaty a vejcem.
  • 6
    Ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.