Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
32 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
11 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou šalotku nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na másle. Přidáme omyté kapustičky, krátce osmahneme a osolíme. Přilijeme vývar a dusíme pod pokličkou asi 12 minut.
  • 2
    Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a rozmícháme do hladkého krému s mascarpone a mlékem. Krém vmícháme do kapustiček a vaříme 3 minuty.
  • 3
    Omyté maso nakrájíme na nudličky a po všech stranách opečeme na oleji. Osolíme, opepříme a spolu s nasekanými bylinkami vmícháme do kapustiček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.