Ryba s rebarborou na kari

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a na malé kostky nakrájíme rybu. Pokapeme ji citronovou šťávou, osolíme, opepříme a přikrytou dáme do lednice.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nasekáme. Rozpálíme v hrnci olej, osmahneme cibuli a přidáme prolisovaný česnek.
  • 3
    Rebarboru oloupeme a nakrájíme na 1 cm široké kousky. Přidáme k cibuli a podusíme 3 minuty. Přidáme cukr a kari. Podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme zbylou citronovou šťávu, sůl, pepř, smetanu a přivedeme do varu. Vaříme 10 minut.
  • 4
    Do omáčky přidáme rybu nakrájenou na kostky a prohřejeme 5 minut, aby dosáhla varu.
  • 5
    Rybí kari posypeme petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.