Rybí filé se sýrovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 1decilitrVoda pitná
- 300gramůFilé rybí
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 10gramůOlej olivový
- 4gramyKmín drcený
- 150gramůSýr Cottage
- 20gramůHořčice
- 1stroužekČesnek
- 4gramyBazalka
- 3gramyKari koření
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
711 mg
Postup přípravy
- 1Porce filé posypeme drceným kmínem, žampiony nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno, česnek prolisujeme.
- 2V pánvi rozpálíme trochu oleje, přisypeme cibuli, žampiony, orestujeme. Vložíme porce filé a osmahneme z obou stran.
- 3Sýr Cottage dobře rozetřeme s hořčicí, přidáme česnek, bazalku, kari koření, naředíme trochou vody, omáčku přilijeme do pánve, provaříme, podle chuti osolíme, opepříme a zvolna dusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.