Rybí guláš s rýží

60 min.
Chorvatsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mečouna nakrájíme na menší kousky, chilli papričku rozkrojíme, vyškrábneme semínka a lusk posekáme nadrobno, cibuli nakrájíme na malé kostičky, česnek prolisujeme, olivy bez pecek scedíme. Červenou papriku bez jadřince nakrájíme na nudličky, lístky tymiánu posekáme najemno.
  • 2
    Rybu posypeme kořením na ryby, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek, chilli papričku, rýži, orestujeme, zaprášíme čočkovou moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, vínem, podle chuti osolíme, opepříme, přidáme papriku a povaříme asi 20 minut. Přisypeme kousky ryby, olivy, tymián, promícháme a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.