Rybí guláš středozemní

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm pokrájené cibule a česnek. Přidáme cukr, vinný ocet a povaříme 2 minuty. Přidáme víno, vývar, rajčata, pokrájené cukety, lilky, papriky a rozmarýn. Uvedeme do varu a vaříme 10 minut. Přidáme plátky platýza zbaveného kůže a pokrájeného na kostky, mušle a pokrájené olihně, promícháme, přikryjeme pokličkou a povaříme 5 minut. Do pánve vhodíme krevety a další 3 minuty vaříme.
  • 2
    Vyhodíme všechny mušle, které se neotevřely, pokrm osolíme a opepříme.
  • 3
    Nalijeme na talíře guláš a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.