Rybí polévka s mušlemi

25 min.
Chorvatsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky a platýse nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata scedíme a trochu pokrájíme.
  • 2
    Do hrnce nalijeme olej a rozehřejeme. Přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, zalijeme vínem, vývarem, přidáme snítku tymiánu, rozmarýnu, oregana, bobkový list, ryby, celé mušle, zakryjeme pokličkou a vaříme zvolna 5 minut. Z polévky vyjmeme bobkový list, celé bylinky a mušle, které se neotevřely. Přisypeme krevety, sůl, pepř, rajčata a povaříme dalších pět minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.