Rybí polévka z bělic

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
38 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bělice očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme oloupanou, rozkrojenou cibuli, oloupaný česnek, olej a koření. Chvíli povaříme, přilijeme víno, přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a zvolna povaříme asi 20 minut. Ryby vyjmeme.
  • 2
    Polévku přecedíme, vsypeme do ní propláchnutou rýži a uvaříme ji doměkka.
  • 3
    Před podáváním do polévky vložíme kousky ryb a přidáme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.