Rybí středozemní polévka

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme ve velké pánvi olivový olej a cca 3 minuty na něm smažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přilijeme vývar a uvedeme do varu.
  • 2
    Čistou nití svážeme dohromady bobkový list a bylinky, svazek vložíme do pánve společně s mušlemi a rybou. Promícháme, zakryjeme pokličkou a povaříme 5 minut. Přidáme nakrájená rajčata, krevety a 4 minuty vaříme, aby se rybí maso provařilo.
  • 3
    Vyndáme bylinky a mušle, které se neotevřely. Dle chuti osolíme, opepříme a polévku naservírujeme do misek.
  • 4
    Každou porci ozdobíme čerstvým tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.