Rychlá bezlepková pizza se šunkou

35 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kozervovaná rajčata v misce rozmačkáme na kaši. Přidáme k nim olivový olej, drobně nasekanou čerstvou petrželku s bazalkou, sušené oregano, sůl, pepř a směs dobře promícháme. Bezlepkovou šunku nakrájíme na proužky, čerstvá rajčata omyjeme a pokrájíme na plátky. Žampiony očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme z nich plátky silné asi 3-4 mm.
  • 2
    Dva zakoupené bezlepkové korpusy položíme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme je rajčatovou směsí, na kterou poklademe šunku, rajčata, žampiony a nakládané olivy, vše zasypeme nastrouhaným sýrem a dáme je do předehřáté trouby péct. Pečeme (podle návodu) v předehřáté troubě na 150°C přibližně 20 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.