Rychlá pánev s mletým masem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
53 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli a nasekaný česnek.
  • 2
    Přidáme umleté vepřové (nebo drůbeží) maso, oregano, nasekanou bazalku a petrželku, dušenou rýži, sůl a pepř. Podle potřeby přilijeme trochu vývaru a vše v pánvi podusíme.
  • 3
    Pokrm upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.