Rýže kari s tofu

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
10 g
Sacharidy
122 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hmoždíři utlučeme koriandr, kmín, skořici, hřebíček, badyán, kardamom, bílý pepř.
  • 2
    Ve woku rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme nasekané šalotky, česnek, citronovou trávu a vaříme, dokud nezměknou. Přidáme chilli, citronovou kůru, sůl. Vznikne kari pasta.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej a smažíme 2 minuty tofu, vmícháme kari pastu a fazolky, přidáme rýži a mícháme 3 minuty.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.