Rýže s brokolicí a kaparovou omáčkou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
6 g
Cukr
509 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme 3 lžíce oleje a necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme rýži a krátce 1 minutu orestujeme. Přilijeme víno a zahříváme dokud se neodpaří.
  • 2
    Poté přidáme nasekanou brokolici, promícháme, přidáme 1 naběračku vývaru a přivedeme k varu. Zbylý vývar přiléváme postupně a vaříme cca 15min.
  • 3
    Připravíme omáčku, rozmixujeme kapary s 50ml oleje, 50ml vody a nasekanou petrželkou. Omáčku vmícháme do hotové rýže, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Rýži podáváme dozdobenou několika růžičkami brokolice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.