Rýžový páj s mletým hovězím masem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
31 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vsypeme do vroucího osoleného mléka, přidáme máslo a uvaříme hustou kaši. Po vychladnutí vmícháme vejce, lžíci strouhanky a směs rozprostřeme do kulaté koláčové formy vymazané olejem.
  • 2
    Na rozpáleném oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené maso a orestujeme je. Podlijeme vínem a trochou vody, pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    K měkkému masu přidáme prolisovaný česnek, mletou papriku a dusíme do odpaření tekutiny.
  • 4
    Hotové maso rozprostřeme na rýžovou kaši, posypeme očištěnými, na nudličky nakrájenými paprikami a nastrouhaným sýrem a zapečeme v horké troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.