Rýžový salát s fazolemi

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži dobře promyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařenou rýži odložíme do mísy. V druhé misce namočíme housku do zeleninového vývaru minimálně na 30 minut.
  • 2
    Mezitím nakrájíme nadrobno česnek, feferonku a s fazolemi je přidáme k rýži, osolíme, opepříme, přidáme lžíci octa a promícháme.
  • 3
    Anglickou slaninu a pršut pokrájíme na tenké proužky a usmažíme je v pánvi na 1 lžíci oleje a teplé přimícháme do salátu.
  • 4
    Pak přidáme rozmočenou housku, znovu promícháme a rozdělíme do misek.
  • 5
    Každou porci v misce obložíme olivami, ančovičkami a posypeme majoránkou.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.