Rýžový salát s lilky a ovčím sýrem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
34 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
10 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme a zchladíme studenou vodou.
  • 2
    Omyté lilky nakrájíme na kostičky, mírně osolíme a po 10 minutách omyjeme a osušíme. Podusíme je na 2 lžících oleje 6-8 minut.
  • 3
    Mražený hrášek asi 2 minuty povaříme, ovčí sýr rozdrobíme, omytá rajčata nakrájíme na kostičky a očištěný pórek nakrájíme na kolečka.
  • 4
    Ze zbylého oleje, vinného octa a hořčice ušleháme zálivku, osolíme a opepříme.
  • 5
    Všechny přísady promícháme a salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.