S čočkou parmice

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předehřejeme si troubu na 200°C. Omyjeme papriky, dáme je do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme olej, rozmarýn a pečeme 9 minut. Papriky vyndáme, vložíme je do misky a zakryjeme fólií, aby se zapřily. Poté je oloupeme, nakrájíme, osolíme a očesnekujeme.
  • 2
    V osolené vodě uvaříme čočku s tymiánem. Scedíme, smícháme s balzamikovým octem a olejem.
  • 3
    Omyjeme a osušíme parmici, osolíme ji a opečeme ve woku na olivovém oleji kůží dolů 4 minuty. Poté obrátíme a ještě 1 minutu opékáme. Na pánev přidáme prohřát papriky.
  • 4
    Upečenou rybu položíme na talíř na čočku s upečenou paprikou a zakápneme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.