Salát bramborový na tři způsoby

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
21 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme v pánvi rostlinný olej, přidáme kari pastu, nasekanou cibuli a osmahneme. Sundáme z ohně, necháme vychladnout a máme kari zálivku.
  • 2
    Mangové čatní smícháme s jogurtem, majonézou a smetanou. Přidáme směs kari a promícháme. Osolíme, opepříme.
  • 3
    V malé misce ušleháme ocet, hořčici, olej, cukr, bazalku, sůl, pepř a máme octovou zálivku.
  • 4
    V misce smícháme majonézu, kysanou smetanu, pokrájené jarní cibulky, petrželku, sůl, pepř a máme petrželkový krém.
  • 5
    V mírně osolené vodě vaříme brambory. Poté necháme vychladnout a přidáme vybranou zálivku a promícháme.
  • 6
    Podáváme teplé - s vybranou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.