Salát bramborový s tuňákem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
826 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájené na čtvrtky vaříme v hrnci s vroucí vodou 15 minut, necháme okapat a dáme vychladnout do misky. Vmícháme pokrájenou zelenou papriku na plátky, plátky červené cibule a kukuřičky.
  • 2
    Bramborovou směs přendáme do servírovací mísy a navrch dáme kousky tuňáka a černé sekané olivy. Osolíme a opepříme.
  • 3
    V misce smícháme kysanou smetanu, majonézu, rozetřený česnek, limetkovou šťávu a kůru.
  • 4
    Zálivkou přelijeme tuňáka a olivy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.