Salát řecký

15 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme rajčata, odstraníme slupku a nakrájíme na kostičky. Papriku a okurku také omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky nebo proužky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné proužky. Petrželku omyjeme a po okapání nahrubo nasekáme. Na kousky rozkrájíme ovčí sýr.
  • 2
    Z oleje, česneku a bazalkového octa připravíme dresing, který ochutíme oreganem, solí, pepřem a tymiánem.
  • 3
    Vše důkladně promícháme ve velké míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.