Salát se žralokem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
787 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát omyjeme a natrháme na menší kousky. Petržel, pažitku, kopr a cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky, necháme je uvařit ve vroucí osolené vodě a vychladnout. Poté vmícháme k salátu, přidáme bylinky a cibuli.
  • 2
    Rybu pokrájíme na jednotlivá sousta a přisypeme k salátu. Ocet smícháme s olejem a citronovou šťávou, vzniklým dresingem přelijeme salát. Osolíme a opepříme. Jednotlivé porce ozdobíme trochou smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.