Salát z brambor, fazolek a fety

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
31 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na čtvrtiny. Ořechy nasekáme nahrubo. Sýr nakrájíme na plátky.
  • 2
    Vodu uvedeme k varu, vsypeme fazolky a povaříme 3 minuty. Poté vyjmeme děrovanou naběračkou. Do hrnce dáme pokrájené brambory a vaříme 10 minut. Poté slijeme a smícháme s fazolkami. 20 ml oleje rozpálíme a necháme na něm osmažit po dobu 2 minut ořechy. Ty poté přidáme k zelenině. Přisypeme sýr. Zbytek oleje smícháme s octem, solí a pepřem. Dresinkem přelijeme salát a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.