Salát z čekanky s nivou
10 min.

Ingredience
- 2kusyČekanka
- 60gramůSýr Niva (Rokfór)
- 80gramůHroznové víno
- Na zálivku
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Z čekanky odstraníme vrchní listy, odřízneme spodní část, poté nakrájíme na silnější nudličky. Hroznové víno obereme, opláchneme a necháme okapat. Nivu nakrájíme na menší kostičky.
- 2Na zálivku promícháme dohladka hořčici, ocet, olej, sůl a pepř.
- 3V míse promícháme čekanku se sýrem, hroznovým vínem a přelijeme zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.