Salát z červeného zelí s krůtími prsíčky

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nadrobno nakrájíme, vsypeme do mísy, promícháme se lžičkou soli a zakapeme octem. Necháme asi 20 minut odležet. Oloupané brambory nakrájíme na dílky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Omytá a osušená krůtí prsa restujeme v pánvi na 2 lžících oleje asi 5 minut, vyjmeme, osolíme a opepříme. Uchováme na teplém místě. Na rozpáleném oleji osmahneme česnek utřený se solí, vyjmeme, smícháme s octem a zamícháme do zelí. Zbylý olej, očištěnou, na kolečka nakrájenou petržel a uvařené brambory vmícháme do zelí a podle chuti osolíme a opepříme. Salát upravíme na talíře a do středu položíme na plátky nakrájená krůtí prsa. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.