Salát z kysaného zelí s olivami

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
37 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí scedíme, necháme okapat, překrájíme a dáme do vhodné misky. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájená rajčata a vypeckované olivy.
  • 2
    Hořčici, sůl, pepř, cukr, 70 ml oleje smícháme spolu a připravíme zálivku, kterou přelijeme připravenou zeleninu. Vše dohromady promícháme, necháme v lednici odležet.
  • 3
    Podáváme na jednotlivých talířích. Na povrch každé porce dáme na malé kostky nakrájený sýr Feta, který pokapeme zbylým olejem a posypeme sladkou mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.