Salát z okurek, rajčat a krůtího masa

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
37 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce v 600 ml vody doměkka, slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Omyté krůtí maso uvaříme ve zbylé vodě a nakrájíme na kostičky. Rajčata a papriku bez semen nakrájíme na kostičky. Okurku oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.
  • 3
    Zálivku připravíme smícháním octa, soli, pepře, slepičího vývaru, smetany, majonézy a petrželové nati nasekané najemno.
  • 4
    V míse promícháme brambory, rajčata, okurky, papriku a maso. Přelijeme zálivkou a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.