Salát ze slepičího masa s jogurtem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené slepičí maso, vařené brambory a vařenou zeleninu nakrájíme na kousky. Přidáme hrášek, sůl, pepř a zakapeme citrónovou šťávou, promícháme.
  • 2
    Do jogurtu vmícháme olej, jemně nakrájenou cibuli, hořčici, sojovou omáčku a zelenou petrželku.
  • 3
    Jogurt zlehka promícháme se salátem, necháme uležet a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.