Salát ze slepičího masa s jogurtem
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 50gramůCeler bulvový
- 100gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová kůra
- 2lžíceOlej stolní
- 2lžičkyHořčice
- 50gramůMrkev kořen
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 300gramůSlepice
- 1lžícePetržel - nať
- 200gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vařené slepičí maso, vařené brambory a vařenou zeleninu nakrájíme na kousky. Přidáme hrášek, sůl, pepř a zakapeme citrónovou šťávou, promícháme.
- 2Do jogurtu vmícháme olej, jemně nakrájenou cibuli, hořčici, sojovou omáčku a zelenou petrželku.
- 3Jogurt zlehka promícháme se salátem, necháme uležet a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.