Salát ze zeleného hrášku a sýrem Feta

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ocet nalijeme do kastrůlku, přivedeme k varu a poté ještě vaříme do husté a lesklé hmoty (přibližně 10 minut).
  • 2
    Do hrnce s osolenou vroucí vodou vysypeme zelené fazolky, které povaříme 7 minut, k nim přisypeme hrášek a povaříme další 3 minuty. Scedíme, necháme vychladnout a dáme je do mísy. Ke studenému hrášku a fazolím přidáme na tenké proužky nakrájenou cibuli, sůl, pepř, nakrájené olivy bez pecek, vše promícháme, polijeme olejem, přidáme na kostky nakrájený sýr, zalijeme připraveným octem, posypeme oreganem,ještě promícháme a porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.