Salsa po italsku
15 min.
Ingredience
- 50gramůRajčata sušená sterilovaná
- 4lžíceOlej česnekový
- 2lžíceOlivy černé
- 1lžícePažitka
- 1lžíceBazalka
- 1lžíceKapary
- 1lžíceOcet vinný červený
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSirup Golden
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
82 mg
Postup přípravy
- 1Sušená rajčata překrájíme na poloviny a vložíme do mísy. Přidáme česnekový olej, nasekané olivy, pažitku, kapary, vinný ocet, prolisovaný česnek, golden sirup, najemno nasekanou bazalku, osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme.
- 2Hotovou salsu uložíme na 60 minut do chladničky a ihned poté můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.