Sekaná se žampiony
70 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí maso zadní
- 400gramůTelecí maso přední
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 1lžičkaRozmarýn čerstvý
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
119 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Libové hovězí a telecí maso umeleme. Do masové směsi vmícháme celá vejce, oloupanou, na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek. Osolíme, opepříme a přidáme nasekané čerstvé bylinky.
- 2Očištěné, na plátky nakrájené žampiony podusíme v kastrolu lehce potřeném olejem. Necháme vydusit všechnu tekutinu a potom žampiony vmícháme do masové směsi.
- 3Směs přendáme do formy na chlebíček. Sekanou pečeme v troubě vyhřáté na 240°C 45-50 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.