Shakshuka s bramborem

30 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byly všechny brambory ponořené. Přidáme sůl. Vaříme dokud se nevypaří všechna voda.
  • 2
    Poté přidáme olej, nasekanou cibuli, chilli vločky a utřený česnek. Pořádně zamícháme.
  • 3
    Po chvíli přidáme i kmín, rajče, oloupané a nakrájené na kostičky. Osolíme a opepříme. Povaříme 10 minut.
  • 4
    Poté přidáme vejce – vyklepneme je do čtyř důlků, které si ve směsi připravíme. Povaříme pár minut.
  • 5
    Podáváme posypané fetou a nasekanou jarní cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.