Siven americký se zeleninovými chipsy

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2535 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
252 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
13 g
Cukr
155 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory se slupkou nakrájíme na tenké plátky. Pastináky oloupeme a také nakrájíme na tenké plátky, oloupaný česnek nakrájíme na jemné plátky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Ve velkém hrnci rozpálíme cca 1 l oleje. Po malých dávkách na něm fritujeme zeleninu dokřupava, necháme ji okapat na kuchyňském papíru.
  • 2
    Rybí filety omyjeme, osušíme a okořeníme solí a pepřem. Vymačkáme citrony a šťávu smícháme s 200 ml vody. Citronovou vodu krátce povaříme s petrželí. Sejmeme z hořáku a v citronové vodě necháme rybí filety 5 minut "dojít". Poté je vyndáme a osušíme. Jarní cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninové chipsy osolíme, upravíme na talíře s kroužky jarních cibulek a podáváme s rybími filety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.