Skopová plec s rýží

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1004 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
55 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopovou plec pokrájíme na malé kostky, osolíme, opepříme a lehce
  • 2
    osmažíme. Rajčata oloupeme, nakrájíme a spolu s pokrájenou cibulí podusíme, smícháme s masem, zalijeme vývarem a zakryté dusíme.
  • 3
    Uvaříme rýži a uchováme v teple. Nakrájíme petrželku a utřeme
  • 4
    česnek se solí, petrželku a česnek rozdělíme na dvě části, jednu přimícháme k masu, druhou část vložíme do omáčníku s trochou vývaru. Rýži politou máslem poklademe masem a obložíme nakrájenými jarními cibulkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.