Skopové karbanátky s bůčkem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
947 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
72 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso a vepřový bůček pokrájíme na větší kusy, posypeme solí, pepřem, kmínem, majoránkou, dvakrát umeleme na masovém strojku. Vmícháme utřený česnek, vejce, strouhanku, lžíci hořčice a najemno posekanou celerovou nať. Dobře promícháme a vypracujeme těsto. Z těsta tvoříme menší placičky, uhladíme mokrou rukou, v pánvi rozpálíme olej a placičky na něj pokládáme. Smažením se trochu nafouknou, takže dostanou tvar karbanátků. Smažíme z každé strany asi 7 minut.
  • 2
    Podáváme s bramborovou kaší nebo jen tak s hořčicí a chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.