Skopové kotlety s topinkami

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
838 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
56 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety naklepeme, ochutíme solí, pepřem a na másle opečeme dozlatova. Toastový chléb opečeme v topinkovači.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, do něj vyskládáme topinky, které jsme pomazali česnekem a slabou vrstvou husí paštiky. Na každou topinku položíme jednu kotletu, pokapeme máslem, lehce posypeme strouhankou a dáme zapéct na 7 až 8 minut. Máme-li větší kotlety, použijeme dvě topinky.
  • 3
    Podáváme s hořčicí nebo pikantní studenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.