Skopové kotlety s topinkami
55 min.
Ingredience
- 4kusySkopové kotlety
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 20gramůPaštika z husích jater
- 20gramůStrouhanka
- 4krajíceChléb toastový
- 2stroužkyČesnek
- 80mililitrůHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
838 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
56 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kotlety naklepeme, ochutíme solí, pepřem a na másle opečeme dozlatova. Toastový chléb opečeme v topinkovači.
- 2Pekáček vymažeme máslem, do něj vyskládáme topinky, které jsme pomazali česnekem a slabou vrstvou husí paštiky. Na každou topinku položíme jednu kotletu, pokapeme máslem, lehce posypeme strouhankou a dáme zapéct na 7 až 8 minut. Máme-li větší kotlety, použijeme dvě topinky.
- 3Podáváme s hořčicí nebo pikantní studenou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.