Skopové maso na bylinkách
80 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůLibeček
- 600gramůSkopové maso přední
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 5gramůRozmarýn čerstvý
- 1lžíceMajoránka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 400gramůBrambory vařené
- 5gramůBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
41 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso rozdělíme na 4 kousky, vložíme do hrnce, osolíme, opepříme, zalijeme vodou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, posekaný libeček a povaříme 30 minut. Nyní vlijeme mouku rozmíchanou v trošce vody, přisypeme posekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, 1 lžíci majoránky a bazalku. Omastíme kouskem másla a dusíme dalších 25-30 minut.
- 2Podáváme s vařeným bramborem a porce na talíři posypeme posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.