Skopové maso na bylinkách

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
41 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozdělíme na 4 kousky, vložíme do hrnce, osolíme, opepříme, zalijeme vodou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, posekaný libeček a povaříme 30 minut. Nyní vlijeme mouku rozmíchanou v trošce vody, přisypeme posekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, 1 lžíci majoránky a bazalku. Omastíme kouskem másla a dusíme dalších 25-30 minut.
  • 2
    Podáváme s vařeným bramborem a porce na talíři posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.