Skopové maso v rýži

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
31 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso opláchneme, okrájíme všechen lůj, maso nakrájíme na kostky a osolíme a opepříme. V tlakovém hrnci na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli s nastrouhaným česnekem. Poté vložíme maso, ze všech stran orestujeme, posypeme oreganem, vmícháme kečup, podlijeme vodou, dobře promícháme a hrnec uzavřeme.
  • 2
    Maso dusíme zhruba 25 minut, poté hrnec odstavíme a necháme zchladnout. K masu přidáme rýži, kterou jsme dobře propláchli horkou vodou. Hrnec znovu uzavřeme a dusíme ještě asi deset minut. Hrnec odstavíme, maso s rýží necháme dojít a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.