Skopové ragú s rýží

140 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
46 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nahrubo, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme kousky masa a opékáme. Přisypeme cibuli, orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Ochutíme bobkovým listem, petrželkou, tymiánem a česnekem. Přisypeme ještě oloupaná rajčata bez jader a vaříme 1 a 1/2 hodiny. Nyní vmícháme dušenou rýži, povaříme ještě 1 minutu, stáhneme z ohně a necháme 10 minut odpočívat, aby rýže do sebe vsákla veškerou vůni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.