Skopové řízky po anglicku (mutton - chop)

50 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
979 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
84 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
663 mg
Cukr
754 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý skopový hřbet nakrájíme na řízky. Lehce je naklepeme, potřeme solí, pepřem, česnekem, hořčicí a nasekanou petrželkou. Cípy řízků přehneme a upevníme párátkem.
  • 2
    Maso obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s hořčicí a lžičkou oleje a ve strouhance.
  • 3
    Řízky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 4
    Podáváme upravené na míse a obložené řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.