Slepice na víně s rajčaty

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
96 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V oleji osmahneme nadrobno nasekaný česnek, přidáme očištěné porce slepice, kečup, víno, trochu vývaru, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, pepř a sůl. Vše dusíme do měkka, během dušení porce obracíme a podléváme vývarem.
  • 2
    Očištěné, na plátky pokrájené žampiony spolu s cibulkami podusíme na másle. Přidáme je k měkkému masu, okořeníme oreganem a nasekanou petrželkou a ještě krátce podusíme.
  • 3
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.