Slepice s nádivkou

160 min.
Francie
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
19 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krkovičku umeleme, smícháme s nasekanými játry, pokrájenou šunkou, vejcem, strouhankou, armaňakem, nakrájenou petrželí a česnekem, tymiánem, solí a pepřem. Nádivkou naplníme slepici, tu pevně svážeme a dáme do hrnce. Zalijeme 5 l vody a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut. Poté přidáme pokrájenou cibuli, mrkev, pórky, celerovou nať, celý pepř, tymián a bobkový list.
  • 2
    Vaříme 90 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.