Slepičí polévka se šunkou a vejci

115 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou slepici vložíme do studené vody, osolíme, přidáme pepř, nové koření, libeček a zvolna přivedeme k varu. Vaříme pod pokličkou doměkka.
  • 2
    Asi 20 minut před koncem varu přidáme očištěnou zeleninu a cibuli.
  • 3
    Měkkou slepici vyjmeme, maso obereme z kostí a nakrájíme na nudličky. Vývar přecedíme, přidáme maso, na nudličky nakrájenou šunku a jen necháme přejít varem.
  • 4
    Na talíře vložíme vždy polovinu uvařeného vejce, zalijeme polévkou a posypeme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.