Slepičí vývar
140 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusPepř černý celý
- 1špetkaOregano sušené
- 1kusPetržel kořen
- 1decilitrMléko polotučné
- 2lžíceKečup
- 1kusCibule
- 0,5kusCeler bulvový
- 1kusRajčata
- 3kusyBobkový list
- 2stroužkyČesnek
- 200gramůMouka pšeničná hrubá
- 1kusMrkev kořen
- 1hrstPažitka
- 1kilogramSlepice
- 0,5lžičkaNové koření celé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme spolu slepici a zeleninu ve vodě s kořením, dokud není slepice měkká.
- 2Připravíme si zavářku - rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup.
- 3Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a pečeme 15 minut při 180 stupních.
- 4Poté vykrajujeme a povaříme krátce v polévce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.