Slovinský salát

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zvlášť uvaříme předem namočené fazole, oloupané brambory a očištěný celer. Uvařené brambory a celer nakrájíme na kostky.
  • 2
    Smícháním octa, šálku vody, cukru, soli a pepře připravíme marinádu. Přidáme do ní hořčici a na kostičky nakrájenou, rozškvařenou slaninu. Dobře rozšleháme.
  • 3
    Marinádou přelijeme směs fazolí, brambor a celeru. Salát necháme chvíli proležet v chladu.
  • 4
    Před podáváním vmícháme do salátu omytý, na proužky nakrájený hlávkový salát a oloupanou, nasekanou cibuli. Obložíme polovinami natvrdo uvařených vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.